Asuntotuomarit Oy LKV

SKVL Jäsenyritys

LKV Asuntotuomarit on yksityinen suomalainen kiinteistönvälitystoimisto, joka on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1979.  Asuntotuomarit on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen. SKVL toimii siteenä verkostossa, joka koostuu yli 400 paikallisesta kiinteistönvälitystoimistosta ympäri Suomea.

Monipuolista osaamista

Välitämme ja vuokraamme asunnot yksiöistä aina isoihin omakotitaloihin. Olemme erikoistuneet haastavampien korkeatasoisten kohteiden sekä uudiskohteiden välittämiseen pääkaupunkiseudulla. Vapaa-ajankohteiden osalta palvelemme koko Suomen alueella.

Huolehtivaa välittämistä

Tarjoamme aina asiakkaillemme parasta ja asiantuntevinta henkilökohtaista palvelua asunto- ja kiinteistökohteissa. Meillä asunnonmyyntiä hoitaa aina ammattitaitoinen ja henkilökohtainen välittäjä. Markkinoinnissa käytämme alan johtavia medioita ja tällä varmistamme parhaan mahdollisen näkyvyyden asunnoille. Kohteiden kuvauksissa käytämme ammattikuvaajia ja suunnittelemme kaikki markkinointimateriaalit huolella.

Palvelua monella kielellä

Palvelemme suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä.

Suunnitteletko asunnonvaihtoa?

Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille, niin annamme sinulle arvion asunnostasi. Samalla kerromme miten asunnon myynti sujuu mukavasti ja mutkattomasti, ja saat kilpailukykyisen palvelutarjouksen.

Ota meihin yhteyttä

Yhteydenoton syy:

Kiitos yhteydenotostanne

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nerio LKV