Palvelut

Ostajalle

Mikäli haluat meidän etsivän sinulle sopivan asunnon, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon, jolloin etsimme puolestasi markkinoilla julkisessa ja hiljaisessa myynnissä olevat sopivat kohteet. Palkkio ostotoimeksiannosta alkaen 2,2 % (sis. alv 24%).

Myyjälle

Moni asunto löytää kauttamme ostajan jo ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Jos olet aikeissa myydä kotisi, pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille!
Välityspalkkio 3,5% (sis. alv 24%).

Vuokranvälitys

Etsimme kohteellesi hyvän ja luotettavan vuokralaisen nopeasti. Palkkio vuokranvälityksestä 1kk (+ alv 24%).

Rakentajalle - Uudiskohteet

Olemme myös erinomainen kumppani rakennusyhtiöille, rakennuttajille ja sijoittajille.
Uudiskohteisiin keskittynyt tiimimme tarjoaa usean vuoden kokemuksella uudiskohteiden markkinointiin ja myyntiin kattavan palvelukonseptin, aina hankesuunnittelun alusta alkaen kohteiden myyntiin ja jälkimarkkinointiin saakka. Rakennustekninen osaaminen sekä laaja kontaktiverkostomme tuovat lisäarvoa asiakkaillemme.


Nyt voit myydä asuntosi myös tarjouskaupalla!

Näin tarjouskauppa toimii:

 1. Toimeksiantosopimusta tehtäessä arvioimme asunnon todennäköisen toteutuvan kauppahinnan ja sovimme tavoiteltavan kauppahinnan. Tämän jälkeen asetamme yhdessä lähtöhinnan, joka näkyy asuntoa markkinoitaessa. Ostajat tekevät tarjouksia vain lähtöhinnasta ylöspäin.
 2. Kaikki kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua kyseisen myynnissä olevan tarjouskohde -asunnon seuraajaksi. Tällöin heille lähetetään tieto sähköpostiin aina, kun kyseisestä asunnosta on tehty uusi tarjous. Asiakas voi halutessaan seurata samanaikaisesti useampaa tarjouskaupalla myytävää kohdetta.
 3. Kun kiinnostunut ostaja haluaa tehdä asunnosta tarjouksen, tehdään se aina välittäjämme johdolla kirjallisesti ja lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset ovat aina voimassa vähintään 48 tuntia. Näin muut kiinnostuneet ostajat ehtivät halutessaan tekemään omia tarjouksiaan. Mikäli ostaja haluaa lisätä tarjoukseensa ehdon, esim. lainansaantiin tai oman asunnon myyntiin liittyen, näkyy tästä merkintä tehdyn tarjouksen yhteydessä.
 4. Välittäjämme esittelee tehdyn tarjouksen viipymättä myyjälle.
 5. Kaikki ostajien tekemät tarjoukset ovat avoimesti nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmin tarjouksen tehneet ostajat sekä kohteen seuraajat saavat tiedon aina, kun kohteeseen tulee uusi tarjous. Tällä avoimella tavalla asiakkaamme näkevät lähes reaaliajassa onko asunnosta tehty tarjouksia ja minkä suuruisia ne ovat.
 6. Saadessaan tarjouksen myyjä voi joko a) hylätä sen tai b) hyväksyä, mutta vasta kun tarjous on ollut voimassa vähintään 44 tuntia.
 7. Kun 44 tunnin määräaika tarjouksen tekemisestä on umpeutunut ja myyjä on päättänyt hyväksyä tarjouksen, asunnon myynti päättyy. Asunnon myyntiä seuranneet ja tarjouksia aikaisemmin tehneet muut ostajat saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.

Myyjän edut tarjouskaupassa

 1. Enemmän ostajaehdokkaita
  Alhainen lähtöhinta ja tarjousten julkisuus houkuttelevat useampia asiakkaita.
 2. Enemmän tarjouksia
  Avoimmuus poistaa epäluuloja. Useampi ostaja uskaltautuu jättämään tarjouksensa tai korottamaan vanhaa.
 3. Oikea markkinahinta
  Enää ei tarvitse arvuutella, olisiko asunnosta saanut sittenkin enemmän. Ja loppujen lopuksi myyjä päättää aina itse, myykö asunnon.

Ostajan edut tarjouskaupassa

 1. Kiinnostava kohde ei mene sivu suun
  Yhtäkään asuntoa ei myydä huomaamatta. Aina vähintään 44 tuntia aikaa tutustua asuntoon ja tehdä oma tarjous.
 2. Todenmukainen näkemys hintatasosta
  Tarjouskauppakohteiden kaikki tarjoukset ovat avoimesti näkyvillä Pohjanmaan Kiinteistökauppa Oy:n verkkosivuilla osoitteessa www.asuntotuomarit.fi. Halukkaat saavat myös sähköpostiinsa automaattisen viestin uusista tarjouksista.
 3. Oikea markkinahinta
  Arvailu siitä, tuliko tarjottua liikaa vai liian vähän on tarpeetonta, koska ostaja tietää tarkalleen paljonko muut ovat tarjonneet.

Ota meihin yhteyttä

Yhteydenoton syy:

Kiitos yhteydenotostanne

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Myytyjä kohteitamme

Helsinki, Matkamiehentie

Viihtyisä muutama vuosi sitten remontoitu kaksio hyvällä sijainnilla. Helppo liikkua Espoon, Vantaan ja Helsingin suuntiin. Lähes 8m² lasitettu parveke tuo mukavasti lisätilaa asuntoon.

Helsinki, Klaavuntie

Tyylikkäästi muutama vuosi takaperin täysin remontoitu kaksio rauhallisella sijainnilla. Hieno keittiö ja kylpyhuone ovat tämän asunnon vahvuuksia. Kaupat, huoltoasema ja ravintolat sijaitsevat kivenheiton päässä.

Helsinki, Malminkatu

Tämä tyylikäs ja siistissä kunnossa oleva kulmahuoneisto on toteutettu erittäin järkevällä pohjaratkaisulla. Tämän lähemmäksi keskustaa on vaikea päästä. Ikkunoista hienot näkymät erisuuntiin Kamppia.

Kotka, Vuorenrinne

Tilava kaksio hyvässä talossa Kotkan Karhuvuoressa. Palvelut sijaitsevat erittäin lähellä.

Espoo, Laaksolahdentie

Loistavalla ja rauhallisella alueella sijaitseva rivitaloasunto lähellä kouluja ja muita tarvittavia palveluita. Tilaihme joka sopii niin pienelle kun isommallekin perheelle.

Helsinki, Vuorimiehenkatu

Ylimmän kerroksen valoisa ja avara huoneisto, josta ikkunat sisäpihalle päin. Eritasolla oleva keittiö ja takka loivat huoneistoon tunnelmaa.

Helsinki, Abramhaminkatu

Keskeisellä paikalla sijaitseva tilaihme. Laadukas asunto on remontoitu v. 2008 ja sen huipputason keittiö kelpaisi ammattilaisellekin.

Helsinki, Porvoonkatu

Kaunis, pintaremontoitu asunto aivan Braahen urheiluipuiston sydämessä. Pieni parvi antaa mukavasti lisätilaa jo muutenkin avaraan ja valoisaan huoneistoon.

Nerio LKV